CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prins en Adjudant stellen Medies Beglijder aan

Op de persconferentie van afgelopen zaterdag 26 november hadden Prins Metwaldus de 43e en zijn Adjudant naast de presentatie van hun wapenschild voor de komende carnaval nog een grote verrassing in petto…

Op de persconferentie van afgelopen zaterdag 26 november hadden Prins Metwaldus de 43e en zijn Adjudant naast de presentatie van hun wapenschild voor de komende carnaval nog een grote verrassing in petto…

Onder ruime belangstelling kondigden zij aan dat er voor de komende carnaval een eigen medies beglijder zal worden aangesteld. "Topclubs hebben personen in dienst die de spelers terzijde staan bij eventuele ongevallen of blessures" aldus Prins Metwaldus. In zijn rede haalde de Prins als voorbeeld een voetballer aan die strompelend het veld verlaat. Hij krijgt dan buiten het veld een behandeling en loopt daarna weer kiplekker het veld in. Zoiets brachten de Prins en Adjudant aan het denken en zij vroegen zich af of zoiets ook niks voor hun was in de zware competitie die er het komende jaar gaat volgen.

Maar wie o wie zou zo’n taak op zich kunnen nemen? Er werd gezocht naar een persoon die alles goed beheren kan, met handen en voeten kan werken, bekend is in Silvolde en omgeving en de zaak serieus oppakt. Een duizendpoot moest er dus gevonden worden.


De hoofdrolspelers…

Na lang wikken en wegen werd uit een groep van 20 personen de man gevonden die aan de profielschets voldeed.

De Prins stond voor de samengestroomde mensen nog met een lege jas. Na een paar hints, zoals tuinbeheer, Rabelinkstraat en goed bekend in Silvolde kwam het hoge woord eruit.

DE NIEUWE MEDIES BEGLIJDER VOOR 2006 VAN PRINS METWALDUS DE 43e IS GEVONDEN IN DE PERSOON VAN MAURITS HEEBINK.

De medisch beglijder werd in een witte jas gestoken en kreeg een infuuspakket mee die eventueel gebruikt kan worden bij calamiteiten.

Hierna was er voor de pers en het samengestroomde publiek gelegenheid om foto’s te maken.

Onder het genot van een hapje en een drankje met muziek van de kroezenhøker en DJ Foeks werd er nog een tijdje nagepraat .

Ut mot weer goed gaon,