CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prins en Adjudant op stap

fallback image post metworst

Afgelopen vrijdag trakteerde Prins Metwaldus de 43ste zijn collega en DJ Balthazar van Puffelen bij Optimaal FM op een bezoek, let wel een verrassingsbezoek…

Afgelopen vrijdag trakteerde Prins Metwaldus de 43ste zijn collega en DJ Balthazar van Puffelen bij Optimaal FM op een bezoek, let wel een verrassingsbezoek.
  
Terwijl de populaire DJ eigenlijk vrij had, dat wil zeggen het programma werd overgenomen door Erik Plageman, moest Balthazar toch nog even achter de knoppen verschijnen.

Het was Prins Metwaldus de 43ste (Gerrit Vossers) ter ore gekomen dat Balthazar op zondag 19 februari zijn 43e verjaardag vierde. Dit was voor Prins en Adjudant een ludieke manier om deze DJ op ludieke wijze te onderscheiden.

De prins met zijn adjudant Andre Tangelder en vier dansmarietjes kwamen het programma van Erik onderbreken en verrasten daarmee beide DJ’s.


Prins en Adjudant met Baltaza van Puffelen

Ook Erik Plageman werd later nog onderscheiden voor zijn hulp bij de presentatie van Metwaldus de 43e. Als cadeau ontving Balthazar een boekje met achterhoekse teksten zodat hij de weerboer eindelijk eens ‘fatsoenlijk’ te woord kan staan. Het eerste dat hij onder ogen kreeg was het woord raamdörpel. De uitspraak liet zich raden…..