CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prins en Adjudant op bezoek bij Alard Ross

fallback image post metworst
Prins en Adjudant togen naar de kroeg van Alard Ross en hingen hem ook nog even een overheerlijke Metworst om…

Prins Metwaldus Ruud Huls en zijn Adjudant Niek Keijser zijn al jaren lang trouwe schutters bij Schietveriniging Halfweg die sinds een tijdje hun schietbaan bij Cafe ’t Centrum in Silvolde hebben.

Dinsdag 22 december moest er ook een wedstrijd geschoten worden en wel bij sv De Strangschutters die hun hoofdkwartier bij Het Hemeltje in Ulft hebben en waar Alard Ross de uitbater van is. Omdat Alard al sinds jaren onze vereniging een warm hart toe draagt vond Metwaldus het een goed idee om van de gelegenheid gebruik te maken zich aan Alard voor te stellen en hem een overheerlijke Huls metworst te overhandigen.

(natuurlijk had Metwaldus ook in zijn achterhoofd dat hij met deze actie ook een keer in het radio programma "van mo’jn tut goed gaon" van mag komen, althans dat hoopt hij).

Alard was eerst wel een beetje verbaasd maar vond het een grote er om zomaar twee hoogheden in zijn cafe te hebben. Sierlijk werd de Metworst bij Alard om gehangen en samen hebben we geproost op een onmundig mooi kanavalsjaar. Alard heeft ons beloofd dat hij goed voor de Metworst zal en zorgen en hem met liefde op zal eten.