CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Praalwagens van hoge kwaliteit

fallback image post metworst
Voor de hoogheden van het Zillewoldse carnaval is het hoogtij deze dagen. Naast diverse zaken voor de vereniging, togen de heren ook langs de wagenbouwers..

Als we de hoogheden moeten geloven, staat ons voor de optocht nog het een en ander te wachten!

"De wagenbouw is dit jaar van uitzonderlijk hoge kwaliteit", aldus Metwaldus de 46e. En hij kan het weten!

Boogend op een jarenlange ervaring bij de Metworst is Metwaldus de 46e als wagenbouwer wel het een en ander gewend. Technische hoogstandjes met betrekking tot de wagenbouw en fraaie uitdossingen op praalwagens zijn hem zeker niet onbekend!

De prinsen en een afvaardiging van de Metworst togen de laatste dagen met de hoogheden van zustervereniging de Foekepot langs een aantal fanatieke wagenbouwers. Wat zij zagen?
Bouwers! Veelal gewapend met een kleurroller, plaksel en oud papier, lasapparatuur, draadstaal, de nodige potjes verf en een gezonde dosis werk- en wilskracht. Met dit alles bouwt men dit jaar weer pracht en praal en dat wil men graag aan u als toeschouwer laten bewonderen.

Getuige de uitlatingen van de hoogheden mogen we ook dit jaar weer rekenen op een bonte stoet gezelligheid, voorzien van het nodige hoogstaande pracht en praal. Ook de originaliteit is dit jaar hoog alsdus de bezoekende hoogheden! Jij komt toch ook weer kijken?

Wil je een goed en strategisch plekje bepalen om geen moment van de optocht te missen? Klik dan hier voor de route die de optocht dit jaar hanteert door ons Zillewold!
Ook bij de kroezenhoekers worden frikadellen gebrai-jen en bier gedronken...