CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

PR voor adjudant

Adjudant Metwaldus de 51ste haalt PR

Bij PR denk je al gauw aan de public relations van de Metworst maar dat gaat in dit verhaal niet op. Attente bezoekers van de Montferlandrun die afgelopen weekeinde werd gehouden zagen daar een zeer bekende Silvoldenaar meedoen aan dit evenement.

Het was de rechterhand van Metwaldus de 51ste zelf die door talloze bezoekers van dit evenement werd herkend. De Adjudant die afgelopen zondag de Monferlandloop in een PR van 1:12:31 gelopen heeft was stellig in zijn reactie direct na de finish:  "Jammer dat ik de tijd 1:11:11 niet heb gehaald maar dat werd toch goed gemaakt door de prachtige PR, een super weertje erbij en een hoop toejuichende fans die vanuit het pitoreske Zillewold waren overgewaaid om de mij aan te moedigen, Super! Ik was d'r helemoal an verslingert!"

De adjudant moest het echter zonder Metwaldus de 51ste stellen. Waar de Prins die ochtend heeft vertoefd is gissen, hij bleek in ieder geval niet de verrichtingen van de Adjudant gevolgd te hebben of hij moet een dienaar van hem op pad hebben gestuurd die hem persoonlijk op de hoogte hield. Naar verluid waren er toch wat naweeën van het feestje van Ingrid en Rene op de zaterdagavond ervoor??