CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Potstoten bij De Metworst

Vrijdagavond 28 december a.s. organiseert CV De Metworst weer haar jaarlijkse potstootwedstrijden als gezellige afsluiting van het jaar.

Vrijdagavond 28 december a.s. organiseert CV De Metworst weer haar jaarlijkse potstootwedstrijden als gezellige afsluiting van het jaar. Mocht u zin hebben om een potje mee te stoten, meldt u zich dan om 20.30 uur bij ’t Molentje. De wedstrijden staan deze avond onder leiding van onze secretaris Jos Onstein. We hebben vorig jaar gemerkt dat eventuele protesten tot niets leiden. We worden deze avond om prachtige prijzen gestreden. Welke dit zijn, staan nog niet vast. De deelnemers zorgen zelf voor de prijzen door iets uit hun kerstpakket mee te nemen. Het kan dan ook voorkomen dat u net als Metwaldus de 45ste vorig jaar met je strijkbout die je net hebt ingeleverd toch aan het eind van de avond mee naar huis mag nemen. Tenzij je net zoals hem het weer laat liggen bij ’t Molentje…

Tevens zullen Prins Metwaldus de 45ste en zijn adjudanten Bas en Gerwin hun logo voor dit jaar officieel onthullen. Bovendien is het Metworstbier weer in overvloed aanwezig dus als het aan ons ligt mag dit vorstelijke gerstenat weer rijkelijk vloeien. U zit het: gezellig potstoten, bekendmaking van het Prinselijke logo EN Metworstbier: Al ut goeie kump in drieën, ook op de laatste vrijdag van het jaar!