CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaarlijkse Potstootavond CV de Metworst

Vrijdagavond 29 december gaan we weer potstoten. Iedereen met een rood-wit hart is van harte welkom.

Hallo allen met een rood-wit hart!

Het gaat richting het einde van december en dat betekent dat er weer een traditioneel gezellig avondje potstoten op het programma staat! Op vrijdag 28 december is iedereen met een rood-wit hart van harte welkom bij onze residentie ’t Molentje. Kom dus niet alleen, maar vraag ook je vrienden, buren en familie om gezellig mee te komen! 

Neem je mooiste, lelijkste, lekkerste of smerigste kerstcadeau mee om de prijzentafel te vullen en wie gaat ga jij wel met een nóg mooier, lelijker, lekkerder of smeriger cadeau naar huis! 
De winnaar van vorig jaar, Sjoerd Sprenkelder, kan zijn titel dit jaar niet verdedigen. Dus krijgen we een nieuwe kampioen of misschien toch een oude? Wie zou dit jaar de grote winnaar worden?! We weten wel dat de winnaar er sowieso vandoor gaat met een prachtige CV de Metworst Potstoot Wisselbeker en misschien nog wel meer prachtige prijzen. 

Iedereen is welkom vanaf 20.30 uur, waarna Metwaldus de 56e om 20.41 uur de eerste stoot zal gaan verrichten.

De vraag is wel je vooraf op te geven voor deze avond via secretaris@cvdemetworst.nl. Je kunt tijdens deze avond gebruik maken van een bier (€20,-) of mix-arrengementje (€27,50). Graag dit aan het begin van de avond bij onze penningmeester afrekenen.

We hopen op net zo'n gezellige opkomst als vorig jaar! Alvast prettige feestdagen gewenst en hopelijk tot vrijdag 28 december allemaal!