CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Potstoten bij de Metworst !

Het jaar loopt weer ten einde, kerst en de jaarwisseling zitten er weer aan te komen en bij menig Metworst staat de kerstboom weer te pronken in de huiskamer. 

Het jaar loopt weer ten einde, kerst en de jaarwisseling zitten er weer aan te komen en bij menig Metworst staat de kerstboom weer te pronken in de huiskamer. Dit betekend dat er ook weer een gezellige Potstoot avond aan zit te komen bij CV de Metworst. Dit gaat al jaren gepaard met een gezellig, spannend en avondvullend potje biljart.
 

Op vrijdagavond 27 december zal er weer gestreden worden om het alom bekende "Metworst-servies" te bemachtigen. Dit 10-delige servies is voorzien van de handtekeningen van Metwaldus de 46e tot de 50e. Een echt collectors-item dus waar de experts van Kunst en Kitsch al jaren de waarde niet van durven te schatten.. 
 
Om 21.00u zal Metwaldus de 51e het startschot geven en zullen we beleven wie er dit jaar Johnnie van Ree op zal volgen als trotse bezitter van het Metworst-servies.
 
Het servies is uiteraard niet het enige wat gewonnen kan worden. Neem allemaal je (on) zinnige dingen mee die je in het kerstpakket hebt gekregen (of al een jaar in de kelder hebt staan) en ze zullen op de prijzentafel belanden. Zo kan eenieder met een fietstas vol spullen weer richting huis gaan.
 
Dus, komt allen op vrijdagavond 27 december om 21.00u naar onze residentie voor een gezellige maar vooral sportieve avond.