CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plus sponsoractie

fallback image post metworst

De laatste 2 weken van de PLUS Peperkamp Silvolde sponsoractie zijn ingegaan. Dus de laatste euro’s kunnen gespaard worden voor De Metworst. En het boekje toch nog vol krijgen kan op een snelle en eenvoudige manier…

Beste Metworsten en Metworsterinnen,

Deze oproep heeft een wel héél bijzondere reden. De laatste 2 weken van de PLUS Peperkamp Silvolde sponsoractie zijn ingegaan. Dus de laatste euro’s kunnen gespaard worden voor De Metworst. En de spaarkaart vol krijgen kan op een snelle en eenvoudige manier…

Hoe? Door uw dagelijkse boodschappen bij de PLUS te blijven doen. U spaart dan voor sponsorgeld, want bij elke besteding van € 5,- aan boodschappen ontvangt u tot 5 december een sponsorzegel. Deze zegels kunt u vervolgens op een speciale spaarkaart plakken en inleveren in de CV De Metworstton bij de Plus. Mocht u uw spaarkaarten niet meer vol kunnen krijgen, lever dan de losse stickers in bij onze secretaris Jos Onstein.

Hij heeft een grote brievenbus aan huis waar heel veel stickers in kunnen. Zijn adres is Pr. Willem Alexanderstraat 21 in Silvolde.
Waar dat te vinden is? Achter onze residentie ’t Molentje. Dat kan niet missen.

Laten we zo gezamenlijk de laatste stickers op de spaarkaarten plakken en zorgen dat er geen geld verloren gaat voor onze vereniging.

Dus mensen koop nog ff snel de kratten bier voor de feestdagen bij de Plus en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke Metworsten.

Wij hopen dat u nog net zo enthousiast bent als wij. Ga dus snel naar PLUS, spaar de sponsorzegels en lever deze op de kaart in bij de Plus. Of gooi de losse stickers bij Jos Onstein door de brievenbus.

Uw volle PLUS boodschappentas zorgt voor een volle clubkas!

Veel succes!

Met vriendelijke groet,

CV De Metworst
De Minister van Informatie