CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pimp your bedroom in Metworst style!

fallback image post metworst
Metwaldus schrijft een heuse wedstrijd uit, kijk snel verder

De carnaval is vol in bedrijf. Niet alleen de week voorafgaand aan het feest der feesten levert leuke ideeën op maar ook de dagen met de carnaval zelf.

De een versiert de straat, de ander zijn huis maar volgens Metwaldus de 48ste miste hij "iets" aan dit rijtje. Er ontbrak iets aan. Zo kreeg de redactie informatie van Metwaldus de 48ste in eigen persoon om de carnavalisten op te dragen hun eigen slaapkamer geheel in Metworststijl om te turnen, of te wel pimp your bedroom in Metworststyle!

{youtube}6u2NBgIFIIQ{/youtube}
En u raad het natuurlijk al. De eerste aanmelding voor deze super nieuwe contest is al door de redactie ontvangen. Vreemd genoeg komt de eerste aanmelding uit het Foekepot bolwerk. We kunnen om privacy redenen natuurlijk nu niet de naam gaan geven van deze grootste fan van Metwaldus. Traditioneel is de Foekepot natuurlijk een rood-blauwe combinatie maar op een niet nader te noemen slaapkamer maakt deze momenteel plaatst voor het rood-witte kleuren van de Metworst.

Zo zien we er rood-witte lampen, een rode opberg box, rood-witte vlaggen en als klap op de vuurpijl aan het hoofd einde maar liefst vier logo’s van de Metworst. Maar dat is uiteraard nog niet alles. Ook op de deur is voor het carnaval een geheel rode kleur aangebracht.

Het kan niet anders dan dat we hier te maken hebben met een zeer grote fan van Metwaldus en zijn gevolg. Hoe we tot deze conclusie komen? Kijkt u zelf naar deze gepimpte slaapkamer alwaar de jonge dame in kwestie boven haar bed telkens bij het opstaan en slapen gaan eerst nog even naar haar grootste idool kan kijken…. Een foto van Metwaldus de 48e boven haar bed…

En tot onze verrassing had de gebruikster van deze slaapkamer nog een leuke tekst op haar deur gezet…. Klik daartoe hier

Meedoen met deze wedstrijd zodat ook jouw gepimpte slaapkamer meedingt naar de mooiste Metworst-bedroom? Stuur een foto van je geheel in Metworst-style gehulde slaapkamer naar de redactie van deze website!