CV de Metworst

Search
Close this search box.

Pieten verstoren vergadering Metworst

fallback image post metworst
Vrijdagavond 27 november 2009, een allerdaagse vergadering bij de Metworst, of toch niet…

Het is vrijdagavond 27 november 2009, een alledaagse vergadering bij de Metworst. Tal van mensen achter de schermen zijn aanwezig om voor het komend carnaval alles weer in goede banen te leiden…

Plots wordt de vergadering onderbroken door hevig gebonk op de deuren van de residentie. Er blijkt hoog bezoek! Sinterklaas had uit eigen beweging twee van zijn pieten op de residentie afgestuurd om te kijken of voor het komend carnaval er nog nieuwsfeiten aan het licht kwamen deze avond…


Met de rechtermuisknop kunt u de video afpelen en stopzetten

Voorzitter Ibe Bongers en zijn rechterhand Jos Onstein informeerden de pietermannen onder embargo (duur woord voor geheimhouding..) wat er voor het komend carnavalsjaar zoal in voorbereiding is. Gerustgesteld gingen de pietermannen richting Sinterklaas om daar de informatie te overleggen, maar niet eerder dan dat voorzitter én secretaris een liedje voor Sinterklaas gezongen hadden…. De redactie legde hiervan het bovenstaand fimpje vast.

Met de rechtermuisknop kunt u de video afpelen en stopzetten.

Uiteraard ontkwam de aanwezige Prins Metwaldus de 47e ook niet aan het lied van Sinterklaas. Nadat de pietermannen hem persoonlijk aan de tand hadden gevoeld over zijn campagne tot zover, ging ook Metwaldus overstag tot het zingen van een ode aan Sinterklaas. Met de hoogheid overigens, zongen de rechterhanden van de oud prinsen Peter Pruijn (adjudant Metwaldus de 46e) en Heiko de Vries (adjudant Metwaldus de 44e) uit volle borst mee.

Laat de zangcapaciteiten van de heren maar eens tot u komen…. Ook kan Sinterklaas met eigen ogen zien dat het bij de Metworst wel "snor" zat en zit!!