CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Perfect laot ook dit jaor de pupkes dansen

fallback image post metworst

De Perfect liet afgelopen jaar op zondag- en maandagmiddag de pupkes aardig dansen.

De Perfect liet afgelopen jaar op zondag- en maandagmiddag de pupkes aardig dansen. Er was volop vrolijkheid bij de aanwezige mensen.

Na jarenlang in het zuiden des lands te hebben opgetreden is het de heren bij De Metworst goed bevallen en dat is wederzijds. We zijn dan ook zeer verheugd dat ze dit jaar ook weer op de zondag- en maandagmiddag in ’t Molentje spelen.

Op de zondagmiddag karnaval vieren met de hele familie; dat is iets wat De Metworst hoog in haar vaandel heeft staan. Gezellig met z’n allen dansen en polonaise lopen. Ook dit jaar wordt de kroeg weer bij het feestterrein betrokken en staat er voor het Molentje een grote verwarmde tent waarin gegeten kan worden. Om te zorgen dat iedereen van het familiecarnaval kan genieten is de entree gratis.

Op maandag is het wederom feest bij ’t Molentje. Na afloop van Sing for the Prins van het Jeugdkarnaval zal wederom vanaf 15.41 uur de Perfect Showband op het podium staan. Afwisselend met een vijftal Zillewoldse bands maken ze er een feest van onder het mom van Zillewold hèf TALENT!” Als toetje van de carnavalsmaandag zal het feestduo Helemaal Hollands hun carnavalskrakers ook nog ten gehore brengen. Ook op maandag is de entree gratis. Kortom carnaval vier je in Zillewold!

Om al vast in de sfeer te komen, staan onderstaand een aantal filmpjes van afgelopen jaar.

{youtube}FbNzbe0CbTo{/youtube} {youtube}vlbV_lbmteA{/youtube}
{youtube}fWhcW94Lb3o{/youtube} {youtube}76xRT-kb19s{/youtube}
{youtube}Yajcr3DWyXw{/youtube} {youtube}M-4VBKsG8xY{/youtube}