CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Partynight bij de Metworst!

Partynight bij de Metworst!

Zaterdag 1 maart 2014 – De Metworst the place to be! Hike Partynight!

Al jaren is de zaterdagavond tijdens de karnaval bij de Metworst the place to be! Lekker feesten op de klanken van dé partyband van het jaar Hike! Ook dit jaar bleek de avond weer volop in de smaak van de bezoekers te zijn. In een uitverkocht huis werden de gekostumeerde gasten getrakteerd op een avond die zijn weerga niet kende.  De avond werd uiteraard traditioneel geopend door Metwaldus en gevolg. Daarna zagen we diverse outfits, polonaises, swingende meiden, hossende mensen, etc. etc. die allen voorgingen in het feestgedruis!

Uiteraard schoot de redactie op deze avond de nodige plaatjes. Via deze pagina kun je jezelf terug zien. Heb je voor dit jaar deze avond gemist? Wij hebben dan een voorstel! Wordt lid van de Metworst en verzeker jezelf van een entreekaart voor de zaterdagavond! Kijk daarvoor hier en regel dit nog tijdens de karnaval!

Ben je benieuwd naar het verdere programma? De Metworst biedt ook voor de komende dagen voor elk wat wils. Wij gaan zondagmiddag na de Zillewoldse optocht gewoon door met het organiseren van het feest der feesten. En daar kun je uiteraard bij zijn. We gaan zondagmiddag verder met het familiekarnaval waarbij feesten, polonaise lopen, bijpraten, biertje drinken en alles wat hier bij hoort centraal staat. En we hebben goed nieuws! De entree is gratis en er spelen weer topacts op deze dag speciaal voor jouw!  De Metworst is dus ook op zondagmiddag the place to be!

Benieuwd naar de foto's van de zaterdagavond? Klik daar voor even hier!