CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

P&A’s presenteren CD

fallback image post metworst

Vanmorgen vroeg werd de Volkswagen Metworst met P&A’s en een taart van Jos de Bakker gesignaleerd in Wehl. De reden hiervoor was simpel.
Download ook hier het lied!

De taart van Jos de Bakker

Vanmorgen vroeg werd de Volkswagen Metworst met P&A’s en een taart van Jos de Bakker gesignaleerd in Wehl. De reden hiervoor was simpel, ook Metwaldus de 47ste en zijn adjudanten zijn de afgelopen weken de studio ingedoken. En de vuurdoop van de CD vindt plaats daar waar het hoort, bij Optimaal FM in de studio tijdens het programma Van Moj’n tot Goed gaon van Alard Ross. Om niet met lege handen aan te komen was Jos de Bakker bereid gevonden om een heerlijke Metworsttaart klaar te maken. Zowel de taart als de CD vielen bij Alard in goede smaak. De heren hebben een lied opgenomen met de titel "Als we gaan, dan gaan we met z’n allen naor De Metworst toe".

Metwaldus de 47ste snijdt de heerlijke taart ff aan

Een lied met een lekker moderne beat eronder. Dit liedje gaat de komende tijd zeker veel gedraaid worden in Zillewold en omgeving. Indien het technisch allemaal mogelijk is, zal binnenkort ook op deze site een kort stukje te bewonderen zijn. En wilt u ze live horen zingen, dan kan dat tijdens de komende pronkzittingen. Voor de vrijdagavond zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De zaterdag is al uitverkocht. Dit was ook één van de onderwerpen die Metwaldus tijdens de uitzending ter sprake bracht. Ook werd kort stilgestaan bij zijn presentatie als Prins en het feit dat hij precies 44 jaar na zijn opa Prins is.

Zijn opa Jan Huls is de oudst levende Prins van De Metworst is derhalve De Grootvorst van de vereniging. Na Ruud was het de beurt aan onze weerboer Gerrit Vossers. Hij kon nu eens met eigen ogen aanschouwen wat Alard allemaal zo uitspookt tijdens zijn weerpraatje. Het leverde in ieder geval genoeg hilariteit op in de studio. Na de uitzending leidde Gerrit de menigte nog ff rond door de studio, werd de pronkzitting als te verwachten activiteit opgevoerd op het mededelingenbord bij Optimaal FM en ging iedereen tevreden weer naar huis. Dat wil zeggen, P&A’s en de dames kenden nog een heel programma maar daarover binnenkort meer op de site. De foto’s van deze ochtend vind je hier

Download de hymne van de hoogheden hier

Alard: Eet smakelijk!
Ruud achter de microfoon En ook Gerrit doet ff zijn weerpraatje
Vaak bu'j te bang, maor 't past! De dames zitten goed voorin

ff een familiekieje