CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

P&A op kraamvisite bij Nout

fallback image post metworst

Maandag 4 augustus hebben Prins Metwaldus, Adjudant Gerwin en Anouk Roes een bezoek afgelegd bij Nout, het zoontje van Rv11 lid Patrick Kramer en Kroezenhøkster Aafke Lammers.

Maandag 4 augustus hebben Prins Metwaldus, Adjudant Gerwin en Anouk Roes een bezoek afgelegd bij Nout, het pasgeboren zoontje van Rv11 lid Patrick Kramer en Kroezenhøkster Aafke Lammers. Adjudant Bas moest helaas verstek laten gaan wegens de 1e training van de hoofdmacht van Sportclub Silvolde, alwaar hij ook dit jaar weer voorop zal gaan in de strijd. Bas zijn ega Anouk liet zich deze kans niet ontglippen om ook even mee naar Nout te gaan, om alvast aan zo’n klein wondertje te wennen en natuurlijk vast te houden. Iets wat Bas in voetbaltaal waarschijnlijk het "balgevoel" krijgen zal noemen. Ook Metwaldus wilde de kleine Nout natuurlijk even in zijn Prinselijke armen houden. Wellicht ook om te checken of het manneke Prinsenmateriaal is, daar ook Nout in de lijn van opvolging plaats zou kunnen nemen. Of in de Raad van Elf.

De kleine Nout voelt zich al duidelijk thuis tussen al dat rood/wit....
Nog een paar weken, dan heb ik d'r ook zo een...

Of beide, je weet maar nooit. Want het is gezien zijn afstamming natuurlijk regelrecht Metworst materiaal. Ook Adjudant Gerwin zag een en ander met instemming aan, al had hij wel 1 kritische noot: jammer van dat blauwe hemdje… Tijdens het gezellige bezoek bleken zowel Nout, als Aafke en Patrick in blakende gezondheid te verkeren en beide kersverse ouders hebben de vermoeiende eerste weken van het ouderschap goed doorstaan. Nout blijkt inmiddels s’nachts goed door te slapen hetgeen de nachtrust van beide ouders zeker goed doet. Overdag is hij echter behoorlijk wakker en kijkt al nieuwsgierig en tevreden de wereld in. En dat mag ook wel, gezien het feit dat hij als kado o.a. een eigen "creditcard" heeft gekregen met zijn eigen beeltenis erop.

Welk jong Metworstje kan dat al zeggen op zo’n leeftijd. Patrick en Aafke: nogmaals van harte gefeliciteerd!!! Nu is het wachten op de volgende twee geboortes in de Metworstgelederen, want het motto van Metwaldus en zijn Adjudanten is nog steeds: Al ut goeie kump in drieën!

De kleine Nout heeft ook al een eigen mening, hij is het er duidelijk even niet mee eens...