CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

P&A nemen bestuur mee uit eten

Zaterdag 18 oktober hebben Prins en Adjudanten het bestuur en aanhang mee uit eten genomen…

Zaterdag 18 oktober hebben Prins en Adjudanten het bestuur en aanhang mee uit eten genomen. Dit ter afsluiting van het prachtige Jubileumjaar dat al bijna weer achter ons ligt. Locatie: Steakhouse Amadeus in Silvolde. Het werd een gemoedelijke en gezellige avond waarbij de iedereen het eten zich goed liet smaken. Gezien de hoeveelheid eten dat op tafel kwam, had iedereen een gezonde honger, en de kok mocht zich verheugen op perfect schoon opgeleverde borden nadien, daar Bob de Bouwer Gertjan alle bordjes netjes aflikte.
Leest Metwaldus hier de krant? Nee, het is de menukaart...
Ook Jennifer en Anouk likten zich de vingers erbij af... Of zoals Gertjan het zegt: "Wi’j hebt thuus gin afwasmachien, jao Jacqueline, maor zo is ut un stuk makkelijker, ku’j zo weer trug in de kaste zet’n".
Ook de drank vloeide rijkelijk tijdens dit bachanaal, dus na het eten zat iedereen met ronde buikjes (sommige mannen hadden de broeksknoop ook ff van de zware taak ontheven) en blozende wangetjes lekker onderuitgezakt na te genieten. Een toetje kon d’r echter nog wel in, dus de kok moest nog een keer alles (letterlijk) uit de vrieskast halen. Al met al was het een geslaagde avond.

Eerst een goed stuk vlees...

daarna een lekker toetje...