CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Optimaal FM kleurt rood-wit

Vanmorgen was het weer vroeg dag bij De Metworst. Na een gezellig avondje stappen stond vanmorgen alweer de volgende afspraak …

Vanmorgen was het weer vroeg dag bij De Metworst. Na een gezellig avondje stappen stond alweer de volgende afspraak op de agenda…..

De inkt was trouwens nog niet droog want de afspraak was vannacht pas gemaakt. Maar desalniettemin stonden Metwaldus, zijn hofdames, Bestuur en Metaldus de 43ste (als chauffeur) weer klaar om de rit naar Wehl te maken en Optimaal FM een beetje Rood-Wit te maken.

In een blauwe !!!! bus met muziek van Makkie veur Ruud en ’t Bloempotju, naar Wehl ingezet. Daar aangekomen ging de weerboer live zijn weerpraatje vertellen. Volgens hem krijgen we morgen 11 uur zon, wordt het 11 graden en zullen De Metworsten wel 11 Raad van Elf leden hebben.

Na zijn weerpraatje bleven de Metworsten nog een beetje rondhangen. Metwadus pakte af en toe de microfoon voor een beetje Metworst promotie. Er werden her en der rood-witte ballonnen opgehangen en werd er af en toe een rode wuppie losgelaten.

Rode wuppies???? Laat u morgen verrassen!