CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opnieuw “Zillewolds geweld” tijdens de karnaval!

Opnieuw "Zillewolds geweld" tijdens de karnaval! De redactie is ter ore gekomen dat meerdere duo’s deze week de opnamestudio bezoeken….

Opnieuw "Zillewolds geweld" tijdens de karnaval! De redactie is ter ore gekomen dat meerdere duo’s deze week de opnamestudio bezoeken om uiteindelijk de karnavalisten van Zillewold wederom met een karnavalsnummer tijdens de komende dolle dagen te voorzien van een heuse meezinger.

Met name het duo Makkie veur Ruud is verrassend te noemen. De heren kondigden eerder aan dit karnavalsjaar op een laag pitje te zetten. Zanger Ruud hoopt namelijk een dezer weken een trotse vader te worden van een wolk van een baby. "Niemand kan natuurlijk inschatten hoe dit gaat lopen en of we daardoor met de carnaval kunnen optreden maar we hebben toch besloten een cd op te nemen. Het materiaal ligt er dus we kunnen!", aldus de beide heren.


Het duo Makkie veur Ruud hier tijdens de Pronkenpresentatie in actie…

Ook dit jaar zal de Metworst site het verspreidingsmedium zijn voor beide heren. Hoewel het duo een echte meezinger uitbrengt, staan zij dit jaar niet geprogrammeerd bij de Metworst…

Naast Makkie veur Ruud kan Zillewold ook dit jaar zich verheugen op nog een karnavalsnummer. De redactie sprak met nog een tweetal, die ook deze week een heuse meezinger gaan opnemen, Onder de artiestennaam het bloempotje zullen de heren een nummer gaan uitbrengen getiteld: "Bier in mijn alcohol". Met dit nummer zullen er voor de komende karnaval in ieder geval twee karnavalsnummers te horen zijn in de diverse residenties.

Of beide nummers meedingen naar de karnavalskraker competitie van Optimaal FM was ter perse gaan van dit artikel nog niet bekend. Het geweld uit Zillewold viel in deze competitie al vier achtereenvolgende jaren in de prijzen…