CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opmaat naar het karnaval

Afgelopen vrijdag was de laatste grote vergadering…..

Afgelopen vrijdag was de laatste grote vergadering met alle medewerkers voor de komende karnavalsperiode. Deze moest gezien de grootte van de groep al in de zaal van ’t Molentje gehouden plaatsvinden, de kelder is hiervoor te klein geworden.
Alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen: het programma voor de pronkzittingen is rond, het programma tijdens het karnavalsweekend is rond, alom zijn koelkasten uitgeruimd om plaats te maken voor het karnavalsvoer- en drank, opa’s en oma’s zijn ingehuurd opdat de ouders 4 dagen de hot op kunnen en de geldautomaat is extra beveiligd om er zeker van te zijn dat er het nodige kapitaal gepint kan worden.

De handjes gaan spontaan omhoog om deel te nemen aan de diverse activiteiten...

{youtube}tOPvt3n5nQI{/youtube}

Aleen moesten nog ff de pupkes op de plek gezet worden.
En hiervoor heeft onze Minister van Schreifwark Jos al sinds jaren een prachtig spreadsheet opgesteld. Deze is inmiddels wel uitgegroeid van een standaard A4’tje naar een groot A3 formaat om alle activiteiten en namen op kwijt te kunnen. Alle data zijn doorgelopen, de pupkes staan vakkundig her en der ingepland en kunnen aan het dansen.
Laat maar komen die karnaval….

Minister van Schriefwark Jos is ter maar druk mee.... Op een vergadering van de Metworst mag een goed glas bier natuurlijk niet ontbreken...