CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgeruimd staat netjes

Afgelopen zondag moesten vele vrijwilligers van De Metworst weer vol aan de bak. Zowel op het voetbalveld als op het veld van de zeskamp …

Afgelopen zondag moesten vele vrijwilligers van De Metworst weer vol aan de bak. Zowel op het voetbalveld als op het veld van de zeskamp. Want het terrein van de zeskamp moest natuurlijk weer schoon opgeleverd worden en als zo vaak bij De Metworst maken vele handen licht werk. Rond een uurtje of twee was alles schoon en dit betekende dat chefkok Ibe met assistentie van Jos de BBQ kon ontsteken. Inmiddels kwamen de voetballers ook terug en volgde er nog een gezellige afterparty in de wei van Marco Immink. Onder het genot van een lentezonnetje werd er teruggeblikt op de zaterdag. Geheel in stijl zorgde Ibe dat Bob de Bouwer kon genieten van een heerlijk rood-wit frikadelletje. Rood van de ketchup en wit van de lenteuitjes.


De CEO van De Metworst en De Minister van Schriefwark samen aan ’t barbeknoeien…
The Making of… een rood-witte frikadel!

Goed rondkijken of je ergens verse lenteuitjes op het land ziet staan.

Snij deze daarna in kleine stukjes. Let op belangrijk werk, laat de CEO dit uitvoeren.

Verdeel ze gelijkmatig over de frikadel, die reeds voorzien is van rode ketchup.

Voor de finishing touch moet de zoon van de CEO, de frikadelletjes nog een paar minuutjes laten sudderen.

Serveer het geheel tot slot aan Bob de Bouwer met een servetje en een goed glas Metworstbier!!!

Broederliefde… samen eten van één bord

Gezellige bende na afloop van het opruimen.

Voor de betere smaak giet je Metworstbier over het vlees.

Tja, wat zullen we zeggen… enkele sfeerbeelden van de BBQ.