CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open dag bij Steentjes & Het Goede Doel

fallback image post metworst

Zondag 13 december was niet alleen het CarnavAlaaFeest (waarover later meer). Om elf uur begon bij Tuincentrum Steentjes ook de open dag.

Zondag 13 december was niet alleen het CarnavAlaaFeest (waarover later meer). Om elf uur begon bij Tuincentrum Steentjes ook de open dag. Bij de entree zagen we de foto’s van de Zillewoldse Najaarsbeurs hangen. Tot onze grote verbazing stonden wij er niet op. In tegenstelling tot de hoogheden van de Foekepot die op de foto door weerboer Gerrit Vossers gefeliciteerd werden. We keken elkaar aan, “Vaak bu’j te bang” zeiden we tegen elkaar. In een handomdraai ontvreemden we de foto uit de collage. Verderop kregen we direct aan bak koffie aangeboden met een heerlijke oliebol die ons qua smaak en uiterlijk wel erg bekend voorkwam!

Juist, het waren de bollen van oliebollen Bart. De reden dat we daar waren was eigenlijk niet de open dag, maar het goede doel te steunen dat door Maurits gepromoot werd. De dag ervoor hebben we bij de heren van de Raad van Elf en het Bestuur al ons handje opgehouden zodat we namens ons allen een voedselpakket konden kopen en zo de kinderen in Roemenië te helpen. Op tafel bij Maurits stond de bus voor een donatie waarin we onze bijdrage hebben gedaan. En met dit goede gevoel waarbij we ook aandacht hebben voor de zaken om ons heen, gingen we richting ’t Centrum. Het CarnavAlaaFeest part II maar hierover later meer op deze site.