CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op naar het aanstormend carnaval!

fallback image post metworst
Versiering bij hoogheden voltooid, groeien naar het aanstormend carnaval!

Heel wat minder koud dan vorig jaar maar het was er niet minder gezellig om! "Het mooimaken" van de onderkomens van de huidige hoogheden. Een ieder jaar terugkomend item uiteraard met elk jaar haar eigen charme.

Ook dit jaar togen diverse Metworsten in de week voorafgaand aan het carnaval naar de huizen van de hoogheden met de bedoeling deze voor alle Silvoldenaren goed herkenbaar te maken. Eerst ff verzamelen bij de residentie, kop koffie en af naar het eerste adres; het netelig stulpje van Adjudant Albert.
De Bob de bouwers, leden van het bestuur en nog vele medewerkers meer, lieten zich deze dag van hun beste kant zien. Vol goede moed én vergezeld van een prima humeur werd de klus van deze dag zonder moeite geklaard.
Alles werd uit de kast gehaald om het aangezicht op te fleuren. Het resultaat is prima te noemen. De bording, vergezeld van de nodige rood witte vlaggen en rood witte ballonnen, maakte het geheel tot een prima aangezicht.

Nadat het eerste adres was voorzien van de versierselen, werd er even een drankje genuttigd om vervolgens de tweede klus te klaren; het stulpje van Metwaldus de 48ste.

Ook hier werden de handjes even flink uit de mouwen geschut. Metwaldus was zichtbaar tevreden met het eindresultaat. "De pupkes kunt now goan dansen, ut hele joar" was zijn bescheiden reactie…

Ook bij Metwaldus was er een gezellige nazit. Daar kwamen we een "nieuwe" bekende tegen. Thea Vet! (Nee niet Theo!). Zij zorgde voor een aangename warme hap en het nodige gerstenvocht… (Naar Thea kijkt toch beter dan Theo…! Thea Theo ? Waar kennen we die ook al weer eens van?) Affijn een het was een geslaagde en gezellige middag! Op naar het aanstormend carnaval met donderdag as de aftrap van het olde wievenbal (residentie jeugdcarnaval) en uiteraard voor de heren het bokkenbal ( residentie van de Metworst). Komend weekeinde gaat de Metworst in ieder geval voor de slogan van de prins…

Kijk voor meer fotomateriaal in het fotoboek
Kijk later nog naar een videoverslag van de huisversiering op ons videokanaal.

Het programma voor het komende weekeinde vind je hier