CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op inspectie tijdens de straatversiering

fallback image post metworst
De Zillewoldse straatversiering, jong geleerd is oud gedaan!

Jong geleerd is oud gedaan! Dit motto gaat zeker al jaren op als het gaat om de straatversiering op de zaterdag. Al jaren is het de traditie dat alle hoogheden, versterkt door een dweilorkest op de zaterdagmiddag "ons Zillewold" intrekken voor het ruggensteuntje tijdens de Zillewoldse straotversiering.

De mensen motiveren om hun buurt of straat te voorzien van een leuke opkleuring. Of dit nu rood, wit , groen of blauw is, het maakt niet uit. Ook dit jaar lieten de hoogheden zich weer van hun beste kant zien. Verstrekt door de Opboasband en de Kroezenhøkers toogde het gezelschap de Zillewoldse straten door. Naar verluid was het druk én gezellig in de straten en de diverse hofjes die Zillewold rijk is.

{flv}flash20092010/straatversiering034{/flv}Muzikale serenade bij de Eekhoornhof
Tijdens de rit door Zillewold legde de redactie nog even vast waar het allemaal om gaat, oer degelijke gezelligheid! En passant legde de redactie ook nog onderstaande foto vast waarin de jeugd voor een keertje een uitzondering maakte. Op de foto met een flesje bier? Het lijkt zo… Deze heren gaven gewoon het goede voorbeeld. Een glaasje prik en de nodige muzikale noten. Zij gaven er deze middag een speciale een slinger an….
Niet alles is wat het lijkt....