CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op bezoek bij: Villa Kado

fallback image post metworst

Zaterdag 3 november togen Metwaldus de 49ste met zijn Adjudant Toon en een paar bestuursleden met een mooie bos bloemen naar Villa Kado in Terborg.

Zaterdag 3 november togen Metwaldus de 49ste met zijn Adjudant Toon en een paar bestuursleden met een mooie bos bloemen naar Villa Kado in Terborg. Deze nieuwe winkel wordt gerund door Metworstlid Hetty Weijkamp en haar zus en is sinds een paar maanden gevestigd aan de Hoofdstraat 59b in Terborg.

Bij binnenkomst was er toch sprake van enige commotie. Hetty die niet op de hoogte was van ons bezoek stond niets vermoedend achter de toonbank en zag ineens een rood witte delegatie binnenkomen. Rv11 lid en manlief Stefan was vooraf uiteraard wel geïnformeerd en had geregeld dat ook de zus van Hetty aanwezig was. Dit alles was voor Hetty al een vreemde gewaarwording.


In Villa Kado is ook een waar "Metworsthoekje" ingericht waar allerlei Rood Witte hebbedingetjes te koop zijn.

Maar toen duidelijk werd dat we uiteindelijk kwamen voor het feliciteren van de nieuwe winkel kwam dit besef bij Hetty gelukkig ook. Villa kado is een gezellige knusse winkel wat vol staat met allerlei mooie en leuke artikelen. Op dit moment is de winkel sfeervol ingericht voor de naderende Sinterklaas en Kersttijd.

Ben je benieuwd geworden wat Villa Kado allemaal te bieden heeft ga dan even een kijkje nemen aan de Hoofdstaat 59b in Terborg, of kijk op de site www.villa-kado.nl.

Metwaldus de 49ste was deze middag overigens al volop bezig met het opvullen van het mogelijke zwarte gat na de carnaval. Zo liet Bertus zich gewillig fotograferen voor een grote afbeelding van de Goedheiligman die ook weer aanstaande is. Zal mij niets verbazen dat Bertus nadat hij de steek heeft afgezet de mijter opzet!