CV de Metworst

Search
Close this search box.

Op bezoek bij de dansmarietjes

fallback image post metworst

Woensdag 9 december hebben de hoogheden van de Metworst even een bezoek gebracht op 1 van de oefenavonden van hun dansmarietjes.

Woensdag 9 december hebben de hoogheden van de Metworst even een bezoek gebracht op 1 van de oefenavonden van hun dansmarietjes. Met een grote doos snoep en chips zijn we na het Molentje gegaan om te kijken of ze de pasjes al in de benen hebben voor het komende karnaval. Toen we binnen kwamen werd er al druk geoefend en het was duidelijk te zien dat het allemaal erg soepel ging. Ga zo door meiden! Natuurlijk werd er ook een beetje snoep gegeten, met de nadruk op een beetje want deze meiden letten ondanks hun jeugdige leeftijd al goed op hun lijn. Maar ja voor wie wat bewaard die heeft nog wat en de meiden hebben ons beloofd dat ze alles op gaan eten.

Ook voor de begeleidsters Anouk en Dagmar hebben we een kleinigheidje mee gebracht, omdat zij natuurlijk ook super hun best doen voor de meiden. Dagmar zelf was op deze trainingsavond niet aanwezig omdat ze hoog zwanger was. Inmiddels hebben we kunnen lezen dat Dagmar en haar man Mike de trotse ouders zijn geworden van een dochter met de naam Mika, die zich volgens de geruchten nu al aangemeld heeft om dansmarietje te gaan worden.