CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook organisatorisch gooien wij “de beuk erin”

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft de voorzitter in zijn nieuwjaars toespraak stil gestaan bij het feit dat het bestuur…

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft de voorzitter in zijn nieuwjaars toespraak stil gestaan bij het feit dat het bestuur, uiteraard onder het genot van een drankje, bij elkaar heeft gezeten en heeft zitten broeden op mooie plannen voor de komende jaren.

De Metworst is springlevend binnen Zillewold en als vereniging gaan we graag door met het organiseren van leuke en nieuwe activiteiten voor onze snel groeiende achterban. Organisatorisch doet het bestuur dit al lang niet meer alleen en vele Metworsten zijn actief in allerlei commissie en werkgroepen.

Maar om verder te kunnen gaan op de ingeslagen weg hebben wij nóg meer vrijwilligers nodig welke op één of andere manier actief betrokken willen worden bij de Karnaval en de organisatie hierom heen. Onder andere zoeken wij actieve leden wie mee willen denken over zaken op het gebied van aankleding van onze residentie aan de binnen en buitenkant, organisatorische talenten voor de Zillewoldse zeskamp, versterking voor ons PR team en enkele oud Prinsen en/of Adjudanten.

De Metworst zijn we met z’n allen en maken wij met z’n allen.
Belangstellende kunnen contact zoeken met één van de bestuursleden of stuur een mailtje aan info@cvdemetworst.nl

Voorzitter Ibe Bongers