CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook de Kroezenhokers gooien de beuk d’r in!

Afgelopen vrijdag heeft een kleine delegatie van het bestuur…

Afgelopen vrijdag heeft een kleine delegatie van het bestuur samen met Jeugdprins Cas een bezoek gebracht aan de Kroezenhökers. Dit dweilorkest is al jaren een vaste waarde binnen het Zillewoldse karnaval en tevens het huis-dweilorkest tijdens de pronkzittingen van de Metworst. Bestuursleden Ibe, Jos en Peter en Jeugdprins Cas wilden even hun oor te luisteren leggen en togen samen met wat lekkere versnaperingen richting de deil van Weerboer Gerrit, het vaste oefenadres van de Kroezenhökers.

Hier bleek orkestleider Wim Lammers de wind er goed onder te hebben, en liet de orkestleden flink hun best doen, af en toe begeleidt met een strenge maar goedmoedige opmerking.
Wim houdt de wind er goed onder...
Simon bolt zijn wangen nog maar weer eens...
Na het oefenen werd de inwendige mens na alle inspanningen weer even voedzaam aangevult met bier, tonino, metworst en chips, om er zeker van te zijn dat het stel de aankomende 2 weken genoeg energie heeft om her en der ten tonele te verschijnen tijdens het komende Zillewoldse karnaval. Voorwaar geen geringe taak, daar er elke dag wel ergens een of meerdere optredens gepland staan.
Derhalve hulde voor deze kanjers! Overal waar de Kroezenhökers binnenkomen, is het gelijk feest, waarbij ze niet schromen om ook tijdens de polonaise de beuk d’r in te gooien om alle karnavalisten goed op gang te houden tijdens de "moeilijke" momenten. U zult ze de komende weken nog vaak tegenkomen.

Leo luistert geconcentreerd naar Wim...

Vader en zoon Bongers waken over de koffers...

Muziek maken maakt dorstig...

en hongerig...