CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onthulling logo Metwaldus de 46ste en Adjudanten

Onthulling van het nieuwe logo, altijd een spannend moment...
Vrijdag 9 januari tijdens de nieuwjaars receptie hebben Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten…

Vrijdag 9 januari tijdens de nieuwjaars receptie hebben Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten hun langverwachte logo onthult waarmee zij zich dit karnavalsjaar vereenzelvigen. Vooraf werd wel eerst uitgebreid gecheckt of er zich zowel binnen als buiten de residentie alleen Metworsten bevonden, daar een dergelijke onthulling alleen aan Metworsten voorbehouden is. Adjudant Peter belde met de security buiten of alles in orde was. Ook Rv11 leden Leo en Bert hadden links en rechts lijntjes uitstaan en Robbie kon de spanning helemaal niet meer verdragen en kreeg last van verstopte oren. Even checken of de kust veilig is...
Bij ow alles veilig? Jao, hier ook! Jurgen zag het helemaal niet meer zitten en sloot zich helemaal af van de buitenwereld.
Maar ten lange leste werd het logo dan toch onthult en een trotse Prins Bart en adjudanten Peter en Rene ondergingen het applaus van het aanwezige publiek met een bescheiden glimlach op het gelaat. ‘Ut was ff hakken en moggelen maor volgens mien is ut resultaat d’r naor. En now kan de beuk d’r echt in!’ aldus een tevreden Metwaldus. Het nieuwe logo zal de komende maanden veelvuldig te zien zijn in Zillewold, onder andere natuurlijk tijdens de komende Pronkzittingen en op de Prinsenwagen en uiteraard op deze website.

Verstopte oren of loopt de Apfelkorn eruit?

Ook Jurgen kan de spanning niet meer aan...

Het logo van Metwaldus de 46ste en zijn Adjudanten...