CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online Oliebollen Veiling

fallback image post metworst

Aankomende zaterdag zal de grote Metworst-oliebollenverkoop weer plaatsvinden. De eerste 49 oliebollen zullen deze week online op de Metworstsite worden geveild. Vanaf vandaag is het bieden geopend!

Aankomende zaterdag zal de grote Metworst-oliebollenverkoop weer plaatsvinden. De eerste 49 oliebollen zullen deze week online op de Metworstsite worden geveild. Aangezien dit jaar Prins Metwaldus de 49e de scepter zwaait, zal hij een zak met 49 oliebollen op de veiling aanbieden. Het startbod is dan ook 49 euro. Dit is inclusief de poedersuiker-toeslag.

De veiling sluit op vrijdag 9 december om 23:11 uur. De hoogste bieder kan zaterdag 10 december om 11:11 uur een bezoek verwachten van Prins Metwaldus de 49e en zijn adjudant. De hoogheden zullen in officiële kleding de zak met 49 warme oliebollen aan u afleveren. U krijgt dus een echte Meet and Greet met Prins Metwaldus de 49e en zijn adjudant! Zij zullen live bij u de oliebollen voorzien van heerlijke zoete poedersuiker. Tevens heeft u de gelegenheid ze lekker uit te horen over het komende karnaval, ze te fotograferen, knuffelen, zoenen, etc. Mits het binnen de toelaatbare grenzen valt. Alhoewel Prins Metwaldus redelijk grensverleggend is.

Als winnaar krijgt u ook nog eens een eigen artikel op de best bekeken karnavalssite van Zillewold en omstreken: www.cvdemetworst.nl . Een uitgelezen kans op enorme bekendheid. Laat dit niet aan u voorbij gaan en bied op 49 warme oliebollen!

Uw bod kunt u mailen aan oliebollenveiling@cvdemetworst.nl
Graag uw naam, adres en telefoonnummer in de mail vermelden.