CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oliebollen: ‘Wi’j bunt d’r an verslingerd

Zaterdag 7 december Oliebollenzaterdag bij CV De Metworst en De Welkoop in Silvolde.
 

 

Zaterdag 7 december Oliebollenzaterdag bij CV De Metworst en De Welkoop in Silvolde.
Nog een paar weken, en dan is het zaterdag 7 december. Het is de Oliebollenzaterdag van CV De Metworst. Vele, zeer vele rood-witten van CV De Metworst zullen weer druk in de weer zijn om de befaamde oliebollen van Karnavalsvereniging De Metworst aan de man of vrouw te brengen. Bij De Welkoop in Silvolde begint van 9:00 tot 17:00 uur de jaarlijkse kerstbomen verkoop. Van heinde en ver komen de mensen om een bezoek te brengen aan de in gezellige kerstsfeer gehulde winkel van familie Veenhuizen. En buiten, direct naast de ingang, staat de stand van CV De Metworst, waar de geur van warme oliebollen letterlijk te proeven is. Maar ook de warme glühwein en de warme chocolademelk met slagroom staan klaar en waar ook al het ho…ho…ho… van de Kerstman zachtjes op de achtergrond te horen is.  
 
Bart ‘de Bakker’, oftewel de broer van… is wederom bereid gevonden om de oliebollen te bakken. Want alleen hij kent ook het geheime recept van zijn broer Jos. Dit recept wordt zaterdag 7 december net als vorig jaar ingezet om tussen de kerstbomen de heerlijke bruine oliebollen te bakken. De inwoners van Silvolde en omgeving kunnen in ieder geval genieten van zijn bakkunsten. Maar ook de dansmarietjes en de huidige Prins Metwaldus de 51ste, Sander Klomberg  en zijn adjudant Arjan Gregoor zullen aanwezig zijn. En wie weet bakken zij ze ook nog bruin. Dus: eet smakelijk! Dit alles onder hun motto: Wi'j bunt d'r an verslingerd!
 
Komt dus allen op zaterdag 7 december a.s. naar de kerstbomenverkoop van de Welkoop in Silvolde van 9.00 tot 17.00 uur en koop daar tevens de lekkere oliebollen… Ook zullen de leden van De Metworst door Silvolde trekken om de oliebollen te verkopen. En natuurlijk starten we vrijdagavond weer via deze website de oliebollenveiling. Dus hou de site in de gaten.