CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olde Wievenbal!

Zillewold maak u op voor het Olde Wievenbal! Via deze link de info!

Aan alle ”Olde Wieven” en “Heren” van Zillewold, Op donderdag 7 februari a.s. geet ‘t carnaval in Zillewold weer los met het supergezellige “Olde Wievenbal”. Ook vindt op disse aovend als geheel ni’j gebeuren het “Herenvertier bij Gré in de Berghut” plaats. Ut ”Olde Wievenbal” wud gehollen in Cafe ’t Centrum en het “Herenvertier” in de Berghut naost ‘t Centrum. Bezoek oaver en weer is niet toegestaon, tut de klok 23.00 uur slut. Dan kan de schade worden ingehaald. Zowel veur de “Olde Wieven” as veur de “Heren” begint de aovend um 20.33 uur.

Dames en heren, jong of old, jullie zun allemaol van harte uutgeneudigd. Wi’j zorgen weer veur ‘n prachtige aovend met ’n geweldig optreden van de enige echte “Gré”! Ze het al laoten wetten dat ze niet alleen de “Olde Wieven”, maor ook de  Heren” in de Berghut prima zal gaon vermaken. Wi’j zollen ut leuk vinden da’j ow bijzonder uutdost. Mocht i’j niet wetten wa’j an moet doen, het thema is “Tirolerfeest”, dus leaf ow uut. Um een bietje’n uut de kosten te blieven vraogen wi’j € 3,50 entree, veur de “Olde Wieven” en veur de “Heren” van Zillewold.

Kaarten ku’j kopen bi’j Dorry van de Paperclip of bi’j de Welkoop. Koop het kaartje wel op tied, want vol is vol! En a’j nog wat te vraogen hebt ku’j bellen naor 0315-325318. Dames en heren: tut d’n 7e februari! 
 
Groeten van,
De Organiserende Olde Wieven