CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olde Wievenbal viert jubileum!!

Met het Olde Wievenbal en Herenvertier begint voor menig Silvoldenaar het karnavalsweekend, en dit bal wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd!

 

Op donderdag 4 februari 2016 vindt het jubileumfeest van het Olde Wievenbal in Silvolde plaats.
In 2005 heeft een enthousiaste groep dames het initiatief opgepakt om het Olde Wievenbal in Silvolde weer nieuw leven in te blazen. Dit bal voor de dames wordt dus alweer voor het 11e jaar op rij gehouden in Café ‘t Centrum en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Zillewoldse karnaval.

Dames uit Silvolde en omstreken, reserveer deze avond in je agenda, want dit wil je niet missen. We gaan er dit jaar een nog geweldiger, gezelliger, gekker feest van maken met z’n allen. De organisatie heeft al een groot aantal sponsoren bereid gevonden om hun steentje aan dit feest bij
te dragen. Mede hierdoor hebben we super artiesten uit kunnen nodigen en ontvangen de eerste 111 gasten een goody-bag met inhoud van Silvoldse ondernemers.

Vanwege ons jubileum hebben we op deze avond ook een primeur. Om 11 minuten voor half 11 wordt onze Jubileum-Prinses en haar adjudante gepresenteerd! Temeer een reden om allemaal te komen.

Voorafgaand aan het bal vindt voor genodigden een receptie plaats in de bovenzaal van ‘t Centrum. Genodigden ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging. Uiterlijk 20.30 uur vertrekken de dames naar het Café om daar samen het jubileumfeest verder te vieren met alle andere gasten.  

Op de avond van het Olde Wievenbal vindt natuurlijk ook het Herenvertier weer plaats. Dit is wederom in de bovenzaal van ‘t Centrum in Silvolde. Ook dit feest begint om 20.33 uur. Tot aan de klok van 23.00 uur is bezoek aan de Olde Wieven niet toegestaan. Vanaf 23.00 uur sluit de bovenzaal en gaat het feest tot in de late uurtjes gezamenlijk verder in het Café.

De verkleedtip voor dit jaar: de dames als een ‘sjiek old wief’ en de mannen als ‘olde mansluu’.

De entree voor het “Olde Wievenbal” bedraagt € 3,50 en de kaarten zijn te koop bij het Creatieplein op de Markt en bij de Welkoop in Silvolde. De heren mogen dit jaar gratis naar binnen. Het belooft weer een super feest te worden. Dus dames én heren, jong of oud, jullie zijn van harte uitgenodigd.