CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olde Wievenbal en Herenvertier

Olde Wievenbal en Herenvertier!

Op donderdagavond 23 februari 2017 vindt voor de 12e keer het supergezellige Olde Wievenbal plaats bij Café ‘t Centrum in Zillewold. Dames uit Silvolde en omstreken, jullie zijn van harte welkom! Breng je buurvrouw, vriendin of collega mee en maak er samen een geweldige avond van.

We gaan op 23 februari terug naar de 60-er en 70-er jaren en wanen ons weer even in de Flower Power tijd. Dus kijk wat je in je kast nog hebt hangen aan fleurige kleding, haarbanden, wijdvallende of juist superstrakke kleding, kortom: laat je fantasie los.

Op de avond van het Olde Wievenbal vindt ook het Herenvertier weer plaats. Dit is in de bovenzaal van ‘t Centrum. Ook dit feest begint om 20.33 uur. Ingang via de trap aan de buitenijde van 't Centrum.
 

Tot aan de klok van 23.00 uur is bezoek aan de Olde Wieven niet toegestaan. Vanaf 23.00 uur sluit de bovenzaal en gaat het feest tot in de late uurtjes gezamenlijk verder in het Café.

 
De entree voor het “Olde Wievenbal” bedraagt € 3,50 en de kaarten zijn te koop bij het Creatieplein op de Markt en bij de Welkoop in Silvolde. De heren mogen dit jaar gratis naar binnen. Het belooft weer een super feest te worden. Dus dames én heren, jong of oud, jullie zijn van harte uitgenodigd.