CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olde Wievenbal en Herenvertier!

Olde Wievenbal en Herenvertier op 8 februari 2018!

Donderdagavond 8 februari a.s. is het weer zover: het supergezellige Olde Wievenbal. Dit jaar alweer voor de 13e keer bij Café ‘t Centrum in Zillewold vanaf 20.33 uur. Dames uit Silvolde en omstreken, dit mag je niet missen! Breng je buurvrouw, vriendin, collega mee en maak er samen een geweldige avond van. Dit jaar hebben gekozen voor een Pink & Purple Party, onze ‘club’-kleuren. Dus kijk
wat je in je kast nog hebt hangen en maak samen ‘t Centrum volledig roze en paars.

Herenvertier
Op de avond van het Olde Wievenbal vindt ook het Herenvertier weer plaats. Dit is in de bovenzaal van ‘t Centrum. Ook dit feest begint om 20.33 uur. Tot aan de klok van 23.00 uur is bezoek aan de Olde Wieven niet toegestaan. Vanaf 23.00 uur sluit de bovenzaal en gaat het feest tot in de late uurtjes gezamenlijk verder in het Café.

Wat je nog meer moet weten
De entree voor het “Olde Wievenbal” bedraagt € 3,50 en de kaarten zijn te koop bij het Creatieplein op de Markt en bij de Welkoop in Silvolde. De heren mogen dit jaar gratis naar binnen. Het belooft weer een super feest te worden. Dus dames én heren, jong of oud, jullie zijn van harte uitgenodigd.

O ja, en voor de eerste 40 Olde Wieven die donderdagavond ‘t Centrum binnenkomen, ligt
er een leuke gadget klaar. Dus kom op tijd!