CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog meer jubilea bij De Metworst

De oplettende bezoeker had het inmiddels al wel gezien in het fotoalbum staan foto’s waarbij Marcel Tangelder op het podium staat ….

De oplettende bezoeker had het inmiddels al wel gezien in het fotoalbum staan foto’s waarbij Marcel Tangelder op het podium staat. De reden hiervoor was dat Marcel niet geheel toevallig ook een jubileum te vieren had. Hij was zaterdag 17 mei 44 jaren jong geworden. Dus na het 44-jarig bestaan van CV De Metworst en de 555ste uitzending van "Van moj’n tot goedgaon" was dit het derde jubileum deze dag. Was het niet Prins Metwaldus de 45ste die het hele jaar al zei: Al ut goeie kump in drieën! Dus Marcel nogmaals van harte proficiat!

Maar ook Prins Metwaldus de 43ste wilde niet achterblijven en vond het tijd voor een jubileumfeestje. Hij was vrijdag 16 mei 22 jaar getrouwd. Hij wilde dit jubileum persé in de zaal bij ’t Molentje vieren, maar die bleek al bezet te zijn ivm het Lentekarnaval. Dus vierde hij deze vrijdag in zijn ééntje het feestje maar in de kroeg bij ’t Molentje. Gerrit had overigens wel 2 flesjes bier bij zich staan, voor eventuele gasten. Maar die waren er niet, ook zijn vrouw was in geen velden of wegen te bekennen. Na 2,2 promille vond Gerrit dat het feestje voorbij was. Hij stapte op de fiets naar huis, onder het motto: Ut mot now zeker goed gaon!
Gerrit en Everdien ook van harte proficiat.