CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog enkele dagen !

Nog 5 dagen en het is zover! Maar liefst twee pronkzittingen van CV De Metworst staan aankomend weekend op de kalender! In het regeringsjaar van Prins Metwaldus 43ste en zijn Adjudant Andre zijn er…

Beste karnavalisten,

Nog 5 dagen en het is zover! Maar liefst twee pronkzittingen van CV De Metworst staan aankomend weekend op de kalender! In het regeringsjaar van Prins Metwaldus 43ste en zijn Adjudant Andre zijn er sinds jaren weer 2 pronkzittingen van CV De Metworst in één weekend. Het harde werk van vele vrijwilligers en medewerkers komt tot uiting in een kakofonie van feesten, lachen, zingen en dansen. Het klinkt als een open deur intrappen maar toch durf ik te beweren dat het dit jaar nog mooier, leuker en gezelliger wordt dan voorgaande jaren. Het programma liegt er dan ook niet om. Om enkele programma onderdelen te noemen:

De dansgarde, gestoken in prachtige nieuwe kledij, zullen weer hun garde- en vrije dans vertonen, na maanden van keihard trainen. Potver3 zal zijn debuut maken, evenals Wij Weer en Weergaloos. Ook carnavalscoryfee Wim Veenhuizen zal na jaren weer zijn opwachting op het podium maken onder muzikale begeleiding van De Kroezenhökers. En ook Stefan Steverink zal weer verrassend uit de (Kroezen)hoek komen. Ook zal het duo Makkie veur Ruud hun repertoire weer uit de kast halen en onder andere hun nieuwste nummer Kort lontje ten gehore brengen. En natuurlijk zal ook de Marianierskapel weer als vanouds voor een swingende muzikale omlijsting garant staan.


Peter Arentz

Er staat uiteraard nog veel meer op het programma, maar ik ga hier natuurlijk niet alles verklappen! Er zijn nog enkele kaarten voor de vrijdag verkrijgbaar bij Welkoop d’Olde Bond en ’t Molentje, dus wees er snel bij en overtuig uzelf.

Vanaf de verrassende opening en de spectaculaire binnenkomst van Prins Metwaldus 43ste en zijn gevolg tot en met de feestelijke finale zult u dan van een gevarieerd programma kunnen genieten. Aan ons zal het niet liggen, het enthousiasme straalt al maanden van de vele medewerkers af en werkt bijzonder aanstekelijk kan ik u zeggen.

Kortom: ik hoop u aankomende vrijdag en zaterdag te mogen verwelkomen en te laten genieten van een heerlijke avond.

Tot ziens en driewerf ALAAF ALAAF ALAAF,

Peter Arentz
Zittingspresident CV De Metworst