CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsreceptie

fallback image post metworst

Afgelopen vrijdag was het dan weer zo ver. Ook De Metworst vierde haar nieuwjaar uitbundig.

Afgelopen vrijdag was het dan weer zo ver. Ook De Metworst vierde haar nieuwjaar uitbundig. Aan niets was te merken dat de meesten er al enkele nieuwjaarsfeesten op hadden zitten. Enkelen hielden het zelfs tot diep in de nacht vol en zongen nog uit volle borst "I’j kunt mien tralalalala" Het feit dat de stevigheid in de schoenen iets minder groot was verhoogde de feestvreugde.

Ook is er deze avond altijd een officieel momentje. De start van de voorverkoop van de kaarten voor de beide pronkzittingen (hierover later meer op deze site) en voor Hike (ook hierover later meer). De verkoop ging weer gepaard met de uitreiking van de limaatschapskaart van De Metworst. De komende periode kunnen leden naast hun voordeel bij De Metworst weer korting krijgen bij een viertal Zillewoldse bedrijven.

Volgens onze voormalige CEO is alles op Cruijfiaanse wijze logisch verklaarbaar: "Afgelopen zaterdag ben ik op studiereis geweest naar Durkum om ook hier eens de karnaval mee te maken. Maar tot mijn verbazing was naast Jacques Herb nog een meneer aanwezig die een rol speelt bij het Zillewoldse karnaval. Naast het gezamenlijk polonaise lopen op Durkums heilige grond werden we al snel ontdekt door de prinsencommissie van de Umdreayers. Veel wilde men in Durkum weten over het Zillewoldse karnaval. Zeg maar dat we een stukje ontwikkelingshulp vanuit Zillewold voor Durkum hebben geregeld, inclusief motto. Dit alles overigens op één voorwaarden dat Jacques Herb niet in Zillewold komt optreden, maar een danseres die deze avond ook aanwezig was."

(Gelukkig was deze avond ook een undercover fotograaf aanwezig die bijgaande foto heeft geschoten, waarvoor dank)