CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsreceptie! U bent van harte uitgenodigd!

fallback image post metworst
Vrijdag 8 januari 2010 staat in het teken van de nieuwjaarsreceptie en de verkoop van de entreekaarten voor de komende pronkzittingen!

Beste Metworsten en uiteraard alle overige belangstellenden.

Allereerst begin ik met u namens het bestuur maar in het bijzonder namens alle leden van onze vereniging een gelukkig, gezond en carnavalesk 2010 te wensen.

Nieuwjaarsreceptie
Gastvrij, een gezellige vereniging die voor elk wat wils bied, actief in ons eigen Zillewold maar ook in de plaatsen daarbuiten. Dat is waar de Metworst al jaren voor staat en uitstraald. En daarmee gaan we ook gewoon door in 2010. Om dit luister bij te zetten nodig ik u hierbij van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie. Op deze gezellige avond is het wensen van de beste wensen een centrale gelegenheid maar het samenzijn en het in een gezellige sfeer het nieuwe jaar inluiden voert uiteraard de boventoon. Ik heet u op deze avond uiteraard persoonlijk welkom!
Plaats en tijdstip uiteraard in onze residentie het Molentje, vrijdag 8 januari 2010 aanvang 21:11 uur.

Entreekaarten pronkzittingen 2010
Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie kunt u in het bezit komen van de entreekaarten voor de pronkzittingen die op stapel staan voor de 5e en 6e februari 2010. Ik kan u zeggen dat de voorbereiding op rolletjes loopt en de medewerkers druk bezig zijn met de repetities. Het zullen zeker weer gedenkwaardige avonden worden.

Gezien de belangstelling in de voorgaande jaren raad ik u aan op deze avond uw entreebewijzen te kopen (en voor leden deze op te halen), dit om teleurstellingen te voorkomen.

Mag ik u op deze dagen begroeten?

Een driewerf Alaaf!

Ibe Bongers
Voorzitter CV De Metworst