CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsreceptie en start voorverkoop

De nieuwjaarsreceptie kump d'r weer an!

Karnavalsvereniging  De Metworst nodigt je uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie die plaatsvindt op zaterdag 2 januari 2015 om 21:11 in Zalencentrum 't Molentje te Silvolde. Je wordt ontvangen door Zijne Hoogheid Prins Metwaldus de 53-ste, Erik ter Voert, en zijn adjudanten Bertroy Navis en Nick Gries. De heren hebben een prachtig motto: ‘Mooi dat da kan’.  Het drietal heerst vanaf 11 november over het rood-witte Metworstvolk. Ze hopen deze avond vele bekenden te ontmoeten, waaronder beslist veel karnavalisten, maar ook (Mooi dat da kan) leden van de zwart-witte sportclub Silvolde, waar de heren goed bekend zijn. Een bont gezelschap dat het jaar goed in wil duiken. 
 
Vanaf 19.00 uur kunnen leden en sponsoren van de vereniging alvast hun gratis toegangskaarten voor de pronkzittingen afhalen. Deze worden gehouden op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2016. Ook deze keer zal er op die avonden een zeer mooie mix langskomen van buut, zang en muziek. Een avond gegarandeerd vol gezelligheid en humor. Niet-leden kunnen de kaarten voor de pronkzittingen vanaf  20.30 uur en daarna vanaf maandag 4 januari bij 't Molentje en de Welkoop in Silvolde.
Ook dit jaar verzorgt topband ‘HIKE’ weer de karnavalszaterdag, 6 februari. De voorverkoop voor deze avond start tegelijk met de eerder genoemde data en tijden.  
 
Voor zowel de pronkzittingen als de karnavalszaterdag geldt: wees er op tijd bij! Uit ervaring weten we dat deze avonden snel zijn uitverkocht. 

Mooi dat da kan!

De aMazing Metworst Meiden, Red White Dynamite en de Metworst Mini Marietjes zullen zeker optreden tijdens de Pronkzittingen