CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsreceptie en kaartverkoop

Wij nodigen u van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie…

Silvolde – Prinses Anouk Roes en haar adjudante Sandra van Lent, van carnavalsvereniging ‘de Metworst’ uit Silvolde, nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari om 21.11 uur bij residentie ‘Het Molentje’.

Met het motto: Wi’j hebben d’r lak an! willen ze aan iedereen laten weten dat niets hen te gek is met de carnaval. Ze hopen deze avond samen met hun hele gevolg en vele mede-carnavalisten het jaar goed in te luiden! Wees daarom van harte welkom.

Op deze avond is er voor leden en sponsoren gelegenheid om kaarten voor de pronkzittingen af te halen. Dat kan van 20.00 tot 21.00 uur. De pronkzittingen zijn op vrijdagavond 2 en zaterdagavond 3 februari 2018. Op deze avonden, die altijd goed bezocht worden, kunt u weer rekenen op leuke optredens en veel gezelligheid.

Na 21.00 uur start de vrije verkoop van kaarten voor de pronkzittingen en ook voor de grandioze feestavond in de residentie, op 10 februari 2018. Topband Q5, inmiddels de

meest gevraagde band van het moment, zal met ontembaar enthousiasme deze avond muzikaal ondersteunen. Gestart van uit de Achterhoek dendert deze vriendenclub heel Nederland door. Met hun repertoire aangepast aan elke gelegenheid staan ze garant voor een TOP-avond.

Vanaf maandag 8 februari zijn kaarten voor de pronkzittingen en de feestavond ook verkrijgbaar bij ‘het Molentje’ en tevens bij de Welkoop in Silvolde. "Uit ervaring weten we dat de kaarten snel zijn uitverkocht, dus wees er op tijd bij!"

Volg ons voor de laatste nieuwtjes ook op Facebook, Twitter en Instagram en Twitter. Mis het niet!

Carnaval vier je bij de Metworst! Wi'j hebben d'r lak an!