CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nieuwjaarsreceptie en kaartverkoop bij CV de Metworst

Nieuwjaarsreceptie en kaartverkoop bij CV de Metworst

Wij nodigen alle Metworsten van harte uit op de nieuwjaarsreceptie op 7 januari aanstaande bij onze residentie 't Molentje. Prins Metwaldus de 54e opent samen met zijn adjudant om 21:11 uur de deuren. Hij hoopt, samen met alle Metworsten, vele bekende gezichten te verwelkomen. Mede-carnavalisten, familie, buurt, bekenden en geïnteresseerden, iedereen is welkom.

Op deze avond kunnen leden en sponsoren van 19:00 tot 20.30 uur ook  hun kaarten voor de pronkzittingen ophalen. Deze avonden zijn op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari aanstaande. Ook kunnen jeugdleden de kaarten ophalen voor de Grandioze Feestavond op zaterdag 25 februari met Saints 'n Sinners. Vanaf 20.30 uur start de vrije verkoop en vanaf maandag 9 januari zijn losse kaarten voor de pronkzittingen en de feestavond te verkrijgen bij ‘t Molentje en de Welkoop in Silvolde

Vanaf 21.11 uur zal de nieuwjaarsreceptie beginnen. Hoogtepunt van deze avond is, naast het handen schudden, de bekendmaking van het nieuwe logo van de hoogheden. Hier zijn de hoogheden de afgelopen weken druk mee geweest en dit logo-ontwerp zal op menig carnavals activiteit te zien zijn.

De avond zal muzikaal worden ondersteund door Silvoldse DJ Bas Reesink, gezelligheid gegarandeerd dus ! !