CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nieuwjaarsreceptie en kaartverkoop

Wij nodigen u van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie…

Silvolde – Prins Metwaldus de 57e Marco Immink en zijn adjudant Frank Pothoff, van carnavalsvereniging de Metworst uit Silvolde, nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 11 januari om 21.11 uur in residentie ’t Molentje.

Met het motto: Wi-j redden ons d’r wel met willen ze iedereen alvast laten weten dat het ook dit jaar weer een fantastisch carnavalsjaar gaat worden. Met hun hele gevolg en hopelijk vele mede-carnavalisten willen ze het jaar goed in luiden. Wees daarom van harte welkom.
Op deze avond is er voor leden en sponsoren gelegenheid om de kaarten voor de pronkzittingen af te halen. Dat kan van 20.00 tot 21.00 uur. De pronkzittingen zijn dit jaar op vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 februari 2020. De programmacommissie van de Metworst heeft het motto van Metwaldus ten harte genomen en ook zij hebben zich dit weer er weer mee gered. Er staat een fantastisch programma op u te wachten. 

Na 21.00 uur start, als er nog kaarten over zijn, de vrije verkoop van kaarten voor de pronkzittingen. Ook de kaarten voor de grandioze feestavond in de residentie, op zaterdag 22 februari, met topband Q5 New Style en onze eigen DJ Jari, zijn vanaf zaterdag 11 januari te verkrijgen. Vanaf maandag 13 januari zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij ‘het Molentje’ en tevens bij de Welkoop in Silvolde. ‘Uit ervaring weten we dat de kaarten snel uitverkocht zijn, dus weer er op tijd bij!

Volg ons voor de laatste nieuwtjes ook op Facebook, Twitter en Instagram en Twitter. Mis het niet!

Carnaval vier je bij de Metworst! Wi-j redden ons d'r wel met!