CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nieuwjaarsreceptie en kaarten afhalen

Noteer alvast in je agenda! 4 januari 2014 start de voorverkoop voor de pronkzittingen en Hike voor leden van CV De Metworst en we starten het nieuwe jaar ook met een feestje….

Noteer alvast in je agenda! 4 januari 2014 start de voorverkoop voor de pronkzittingen en de feestavond met  Hike voor leden van CV De Metworst en we starten het nieuwe jaar ook met een feestje….
Je kunt er al niet vroeg genoeg mee beginnen! Direct de eerste zaterdag van het nieuwe jaar beginnen met een Metworstfeestje. Onder het genot van een drankje gezellig even de feestdagen bespreken of gewoonweg even gezellig bijkletsen onder het motto "Wi'j bunt d'r an verslingerd!"

De nieuwjaarsreceptie wordt ook dit jaar voorafgegaan aan de kaartverkoop voor de pronkzittingen die in het weekeinde van 21 en 22 februari 2014 op stapel staan. Tevens kunnen de leden van CV De Metworst deze avond hun gratis kaartje voor de pronkzitting afhalen. Dus noteer het even in je agenda.

 

Wat nieuw is deze avond, is dat de jeugd van 18 tot 21 jaar ook hun gratis kaart voor de feestavond met Hike kan ophalen. Het enige wat ze er voor moeten doen is lid worden van CV De Metworst. Als je er gelijk een gezellige avond bij wilt hebben, dan wordt je gewoon op 4 januari lid. Betaal dan je lidmaatschap contant of geef je een mchtiging af en neem je direct je kaart mee naar huis. Meer info over lidmaatschap voor de jeugd vind je hier Hike, dat moet je ervaren!
Zij zorgden de afgelopen jaren voor een geweldige sfeer in een uitverkocht Molentje.

AFHALEN GRATIS KAARTEN PRONKZITTINGEN VOOR LEDEN: zaterdag 4 januari 2014 aanvang 19:00 uur
KAARTVERKOOP PRONKZITTINGEN: zaterdag 4 januari 2014 aanvang 19:00 uur

AFHALEN GRATIS KAARTEN JEUGDLEDEN: zaterdag 4 januari 2014 aanvang 19:00 uur
START VOORVERKOOP HIKE: vanaf dinsdag 7 januari 2014 bij de WELKOOP en 'T MOLENTJE in Silvolde

NIEUWJAARSRECEPTIE: aansluitend op de kaartverkoop pronkzittingen, 4 januari 2014 aanvang 21:00 uur