CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nieuwjaarsreceptie CV De Metworst

Afgelopen zaterdag hield CV De Metworst haar eerste activiteit van 2013 en wel de nieuwjaarsreceptie in de kroeg van onze residentie 't Molentje. Het was weer een ouderwetse gemoedelijke avond in een volle kroeg.

Afgelopen zaterdag hield CV De Metworst haar eerste activiteit van 2013 en wel de nieuwjaarsreceptie in de kroeg van onze residentie 't Molentje. Het was weer een ouderwetse gemoedelijke avond in een volle kroeg. Nadat eerst de eerste kaarten voor Hike aan de leden verkocht waren en de pronkzittingskaarten door de leden waren opgehaald, was het woord aan Peter Pruyn. Hij blikte kort nog ff terug op het afgelopen jaar met de vele hoogtepunten, maar ook keek hij alvast vooruit naar het komende karnaval. Met 2 pronkzittingen met goede artiesten. En natuurlijk het karnavalsweekend. Waar Silvolde toch maar mooi op de kaart wordt gezet met zo'n programma: Hike, Perfect Showband en Gebroeders Ko. Hier zal menig karnavalsdorp, of -stad jaloers op zijn.
Gezellige drukte in de kroeg

En na Peter was het de beurt aan Prins en Adjudant om hun nieuwe logo te presenteren. Een prachtig logo welke inmiddels ook op onze website staat. De website, ook deze is in 2013 in een nieuw en verfrissend jasje gestoken. Aangepast aan de modernste technieken en social media proof. In de afgelopen periode zijn Marco Kraan, Gerben Pothoff, Peter Pruyn en Koen Heuvels hier druk mee aan de slag geweest. Na deze presentaties was het de beurt aan het duo Makkie veur Ruud. Zij presenteerden hun 11e CD in successie genaamd: In Zillewold is't weer karnaval. Elders op deze site kun je het liedje downloaden.

En na al dit voorstellen, vernieuwends en gepraat was het tijd om eens gezellig de glazen te heffen en te proosten op het nieuwe jaar.

P&A presenteren hun logo voor 2013  
De nodige handjes werden geschut Proosten met de klanken van de Kroezenhøkers op de achtergrond
De vreemdste combinaties aan schoenen werden aan gedaan. De websitebouwers
Tja, die boswandelingen ook… Oké nog een met de jas an dan.