CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsreceptie CV de Metworst druk bezocht

De Nieuwjaarsreceptie van CV de Metworst afgelopen vrijdag is uitermate druk bezocht…

De Nieuwjaarsreceptie van CV de Metworst afgelopen vrijdag is uitermate druk bezocht. Niet alleen Metwaldus de 48ste en zijn Adjudant Albert, de Raad van Elf en bestuur waren aanwezig. Tevens wagenbouwers, ega’s en overige sympathisanten van de Metworst hadden hun weg naar residentie ’t Molentje gevonden. Want men kwam niet alleen voor de receptie.
Vanaf 19.00 uur zaten Koen, Peter en Mau gereed om de kaarten voor de Pronkzittingen aan de man te brengen.

Kwik, kwek en kwak op een rij...
Scheidend Veurzitter Ibe heeft als vanouds het hoogste woord...

En dat kaarten verkopen bij de Metworst een drukke bezigheid is, bleek wel uit het feit dat ondanks 3 kaartverkopers er toch al gauw een kleine rij wachtenden voor de tafel stond.

Om ca. 21.11 uur nam Veurzitter Ibe als eerste het woord om een ieder welkom te heten en alle aanwezigen een vooral gezond, maar zeker ook karnavalesk 2011 toe te wensen.
Daarna was het de beurt aan Metwaldus zelf om de beste wensen, ook namens zijn Adjudant Albert, aan de aanwezigen over te brengen.

Hij memoreerde hierbij aan het feit dat 2011 een mooi karnavalesk getal is en dat het daaraan zeker niet zal liggen. Verder beloofde hij om tijdens het karnaval met de Perfect Showband er een wervelende en swingende show van te maken.

Daarna was het onthullen van het logo aan de beurt. Middels de beamer werd op een teken van Metwaldus het logo voor dit jaar aan de aanwezigen onthult. Het retro logo kon de goedkeuring van alle aanwezigen wegdragen en werd derhalve enthousiast ontvangen.

Adjudant Albert licht bij terwijl Metwaldus de lijst afcheckt of alles gezegd is...
De Kroezenhokers waren weer als vanouds op dreef...

Hierna was het de beurt aan de Kroezenhokers om het publiek te vermaken. Ondanks dat ze deze avond pas weer de eerste oefensessie hadden gehad, wisten ze er meteen weer een dolle boel van te maken. Van een eerste sessie kregen ze niet genoeg, na een kleine pauze gooiden ze er, tot groot enthousiasme van het nog steeds veelvuldig aanwezige publiek, nog een hele sessie uit met als gastmuzikant kersvers Raad van Elf lid Jaap. Hij sloeg geroutineerd de maat met de grote trom, overgenomen van Jan Steverink, die zich de biertjes aan de bar goed liet smaken. Kortom, het was een gezellige en drukke Nieuwjaarsreceptie van de Metworst, waarbij het tot vroeg in de ochtend duurde voor de laatsten de weg naar huis trachten te vinden.

Raad van Elf lid Jaap had de smaak en het ritme goed te pakken...

Niet alleen Metwaldus en zijn Adjudanten lusten er pap van...