CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een nieuw jaar een nieuwe website

fallback image post metworst

Een nieuw jaar een nieuwe website. Kijk hier wat er is veranderd!

Een nieuw jaar zo ook een nieuwe website, voorzien van de nieuwste snufjes, en zowel voor de makers als bezoekers veel voordelen in het gebruik. In dit artikel beschrijven we gobaal wat er voor u als gebruiker zoal is gewijzigd ten opzichte van de inmiddels oude versie.

Neemt aub even de tijd dit artikel door te lezen!

De website die de Metworst nu in gebruik heeft genomen is geheel database gestuurd hetgeen vele voordelen biedt aan de gebruiker. Een van die voordelen is bijvoorbeeld dat men nu kan zoeken binnen de site naar (in het verleden) geplaatste artikelen.


Het hoofdmenu

Binnen het hoofdmenu kunt u surfen naar het laatste nieuws omtrent karnavalsvereniging de Metworst maar ook naar het laatste nieuws van het Zillewoldse karnaval. Men kan er links naar andere websites vinden maar men kan er ook online foto?s bekijken van de laatstelijk gehouden festiviteiten. Men kan er tevens een toevoeging maken aan het gastenboek. Het gastenboek gaat echter op korte termijn naar het afgeschermt gedeelte van de website.


Agenda
In de agenda wordt het programma weergegeven van het komende karnaval maar ook actuele zaken voor leden van de Metworst. Bevind zich in de agenda op een willekeurige datum een activiteit, dan kunt u middels een klik met uw muis hierover verdere informatie vinden.
Als bezoeker nodigen wij u zeker uit items toe te voegen. Stuurt u hiertoe een mail naar info@cvdemetworst.nl


Afgeschermt gedeelte
De website kent vanaf heden een afgeschermt gedeelte. ?Dit gedeelte is voor een ieder toegankelijk nadat men zich heeft geregistreerd middels een gebruikersnaam en een wachtwoord. Voor het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord, klik onder het menu-item registreren op de link "maak er een!".

Op deze manier willen de makers misbruik van bepaalde zaken op de website voorkomen maar ook u als bezoeker het gemakkelijker te maken nieuws over de Metworst te vinden.

Indien u zich registreert op deze website dan wordt u automatisch deelnemer van de nieuwsbrief. De door u achtergelaten persoonlijke gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld doch uitsluitend gebruikt voor verzending van nieuwsbrieven e.d.

Oud Prinsen
Op deze pagina kunt u het archief raadplegen. Het archief zal in de loop van de komende tijd verder gevuld worden. Tot de tijd dat het archief nog niet volledig is overgezet naar het nieuwe systeem blijft de oude website voor dit doel nog in de lucht.

De overige zaken op de site spreken voor zich. Hebt u op/ en of aanmerkingen op de site, wij vernemen ze graag van u!!