CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe single voor Makkie veur Ruud

fallback image post metworst

Het duo Makkie veur Ruud, dat ook dit jaar weer bij de Metworst actief op het podium zal fungeren heeft zoals eerder door deze redactie…

Het duo Makkie veur Ruud, dat ook dit jaar weer bij de Metworst actief op het podium zal fungeren heeft zoals eerder door deze redactie weer een carnavalskraker in voorbereiding. Enkele dagen geleden werden in de muziekstudio bij Robin Wijkamp te Ulft de eerste deunen vastgelegd ter voorbereiding op de nieuwe CD.

"De eerste indruk is een goede", aldus Ruud die samen met zijn makker Makkie momenteel de vierde CD in rij opneemt. "We hopen weer een leuke meezinger op de plaat te zetten waar we met de carnaval de nodige lol aan kunnen beleven en zolang we de lol er nog van inzien kunnen we nog wel een tijdje vooruit, uiteraard onder de professionele begeleiding van Robin Wijkamp", aldus de heren.

Naar verwachting zal de CD binnen twee tot drie weken beschikbaar zijn. De heren overwegen opnieuw de CD gratis via internet aan te bieden aan de carnavalisten uit Zillewold en de nabije omgeving. Hierover binnenkort meer.Ruud en Makkie hier als de hoogheden van 2004!