CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nieuwe prinsenborden geplaatst

Heel Silvolde weet nu waar er feest wut gebouwd!

Vrijdagavond, nog 1 week te gaan tot onze jubileum pronkzitting, was het tijd voor het versieren van de huizen van Metwaldus de 56e Casper Boegman en van adjudant Wilberth. 

Al weken lang zijn de mannen van de Raad van Elf druk bezig geweest met het ontwerpen en maken van nieuwe prinsenborden. Tot op het laatste moment werd er hard gewerkt om alles in orde te maken. En het resultaat mag er zijn. Als eerste was het huis van onze adjudant aan de beurt. Binnen no time stond het bord, waren de vlaggetjes opgehangen en konden we warmte van de woonkamer opzoeken, waar een heerlijk heet soepje op ons stond te wachten. 

Een aantal biertjes verder en de soep achter de kiezen? Dan is het tijd om naar Melkweg te fietsen. Daar werden we al door Metwaldus opgewerkt met heerlijke worstenbroodjes (nee, we kwamen niets te kort). Ook hier werd de tuin goed versierd en de boog geplaatst. Heel Silvolde weet nu waar onze hoogheden wonen, dit kun je niet meer missen!

Rood wit goud, bij Metwaldus thuis werd een mooi feestje gebouwd! Er was weer heerlijk gekookt voor Metwaldus, maar gelukkig deze keer niet alleen voor Metwaldus, maar voor alle aanwezigen. Tijdens de gezellige 'afterparty' werden we nog blij verrast met de vrolijke tonen van de Opbloasband. Gelukkig waren we buren nog wakkker, anders werden ze vast hun bed uit getrommeld en geblazen. 

Aan het eind van de avond werd door Sjoerd en Lars namens de redactie van de Glossy de allereerste Glossy uitgereikt aan Prins Metwaldus en adjundant. Een prachtig tijdschrift met een gouden randje en waarin veel Metworst geschiedenis te lezen en te bekijken is.

Bekijk hier alle foto's van deze gezellige avond.

   

Rood-wit-goud! Hier wut feest gebouwd!