CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe groep dansmarietjes?

Er zou sprake zijn van een derde groep M.M.M. bij De Metworst, met dit gegeven toog de Minister van Informatie naar residentie ’t Molentje…

Er zou sprake zijn van een derde groep M.M.M. bij De Metworst, met dit gegeven toog de Minister van Informatie naar residentie ’t Molentje. Na de Malle Metworst Meiden en de Maffe Metworst Meiden, zou voorzitter Ibe nu overleg voeren met de Moeders Metworst Meiden. Zouden ook zij een dansoptreden willen verzorgen tijdens het karnaval? Zou Ibe ze polsen voor een optreden? Zouden Truus en Marian nog meer kleren moeten maken? Of misschien Brigitte weer, zij heeft per slot van rekening ook de huidige kledinglijn van de dansgarde gemaakt. Getipt door uitbater Flip Eickhof, vond de Minister van Informatie dit wel eenritje naar ’t Molentje waard om een foto te maken.

Ibe in gesprek met de M.M.M.

Al snel werd duidelijk dat deze dames toch niet gingen optreden tijdens één van de vele buutavonden. De voorzitter gaf de dansmarietjes en enkele vaders en moeders een korte uitleg over het jubileumprogramma voor het aankomende karnavalsjaar. Dat wil zeggen, hij maakte dankbaar gebruik van de aanwezigheid van de Minister van Informatie, tevens lid van de jubileumcommissie. Koen vertelde in het kort dat we aan de vooravond staan van een prachtig jaar, met vele activiteiten. Zo zal de pronkenpresentatie groots worden opgezet, volgt er een receptie met een keur aan artiesten en zal er een kerkviering zijn.

Als klap op de vuurpijl zal er een zeskamp georganiseerd worden, onder het mom van lentekarnaval. Hij deelde de dames mede de spieren goed los te houden, want er zullen nog vele optredens volgen. Wilt u een totaaloverzicht van het jubileumprogramma klik dan hier.

De M.M.M. girls tijdens de pronkzitting van 2007 De M.M.M. girls tijdens de pronkzitting 2007