CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe gardedanspakjes

Dit jaar zijn de dansmarietjes in het nieuw gestoken. En wat zien ze er prachtig uit!

Het jubileumjaar kan voor onze dansmarietjes al niet meer stuk. In de zomer zijn ze al volop bezig geweest met de voorbereidingen voor de 11e van de 11e. Wekenlang werd er ontzettend hard geoefend voor de jubileumdans. Een dans met een gouden randje. Deze dans gemist? Bekijk hem hieronder dan snel!!

Maar behalve het harde oefenen voor deze jubileumdans hebben de meiden een mooi geheim bewaard. Tijdens de pronkenpresentatie was het dan eindelijk zover! De meiden mochten eindelijk hun nieuwe gardedanspakjes aan en showen aan heel Zillewold.

15 blije gezichten op het podium. Wat zullen zij gaan knallen tijdens de carnaval! En niet te vergeten onze minimarietjes! Ook zij zijn in het nieuw gestoken en stralen al net zo mooi als de Metworst Young Stars en de Red White Dynamite. Binnenkort zullen de nieuwe pakjes nog beter te zien zijn op onze statiefoto's.

De komende tijd kunt u ze in Zillewold met eigen ogen beworden. Wij zijn trots op onze meiden en kijken reikhazeld uit naar de Gardedans die zij gaan dansen in deze nieuwe pakjes.

Rood, wit, goud! Hier wut feest gebouwd!